Meretes Verden

Meretes tanker om stort, småt, midlertidigt og evigt...

1.10.05

Det har jeg aldrig sagt!

Det er imponerende at se, hvordan politikere er i stand til at trække deres udtalelser tilbage. Et opkald fra chefen eller en enkelt politianmeldelse - så mener de da pludselig tivertifald overhovedet slet ikke det, som de lige sagde et par timer tidligere.

Spændende. Eller skulle man sige skræmmende. For det er da ærligt talt temmelig skræmmende, at vi i Danmark har en socialminister, som (når hun ikke bliver censureret) går ind for øget ulighed.
Og at vi i regeringens støtteparti har en kvinde med klare racistiske tendenser (selvom hun jo selvfølgelig overhoooooovedet ikke selv har skrevet den artikel...)

Men det allermest skræmmende er jo faktisk, at de to kvindemennesker slet ikke er enestående eksempler. Mange af deres parti-kammesjukker mener det samme som dem. De siger det bare ikke højt. Ægte liberal politik og ægte Dansk Folkeparti-politik skal gerne skjules lidt og kun føres ud i livet i små, velformede portioner, så de debile vælgere ikke opdager, hvad det er for et samfund, vi er på vej mod...

Oh my!